top of page
Voorkomen is beter dan genezen

 

Het kantoor hanteert een pro-actieve benadering om juridische problemen op te lossen of beter gezegd: te voorkomen. Betrouwbaarheid en het stipt uitvoeren van afspraken zijn eigenschappen die wij hoog in het vaandel dragen.

OVER ONS

Lees meer over onze waarden, het team en de vestigingsplaats van advocatenkantoor Wattilete.

Betrokken bij uw zaak

 

In de rechtspraktijk van Advocatenkantoor Wattilete staan kwaliteit en betrokkenheid als kernwaarden centraal. Onze missie is om cliënten de best mogelijke juridische kennis en expertise te leveren en tegelijkertijd onze betrokkenheid bij de samenleving uit de dragen.

Voor iedereen toegankelijk

 

Advocatenkantoor Wattilete kan worden aangemerkt als een algemene, sociale rechtspraktijk en houdt zich dagelijks bezig met diverse rechtsgebieden. Niet alleen particulieren maar ook ondernemers kunnen bij ons terecht met hun juridische problemen.

Het kantoor

HET TEAM

Mr. M.O. Wattilete 

ADVOCAAT

 

Mr. M.O. (Michel) Wattilete is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen in 2001 en behandelt met name zaken op het gebied van het personen- en familierecht en het bestuursrecht (algemeen bestuursrecht, vreemdelingenrecht, asielrecht en het sociale zekerheidsrecht).

E: m.o@advocatenkantoorwattilete.nl

 

 

Mevr. H.J. Wattilete
SECRETARIAAT

Advocatenkantoor Wattilete beschikt over een professioneel secretariaat. Het secretariaat is het aanspreekpunt voor alle niet juridische aangelegenheden. 

E: info@advocatenkantoorwattilete.nl

Team
vestigingsplaats

VESTIGINGSPLAATS

Vestiging Arnhem

 

Advocatenkantoor Wattilete is gevestigd aan de Rijnkade 37 te Arnhem en grenst aan het horecagedeelte ter plaatse. Het kantoor is per openbaar vervoer uitstekend te bereiken en bevindt zich op loopafstand van het centraal station van Arnhem. Parkeergelegenheid nabij het kantoor is geen enkel probleem. U kunt betaald parkeren op de Rijnkade (ter hoogte van de aanlegplaatsen van de rondvaartboten) of in de parkeergarage aan de Langstraat.

Bezoekadres Amsterdam

 

In Amsterdam beschikt Advocatenkantoor Wattilete nog steeds over een bezoekadres. Cliënten uit de regio Amsterdam kunnen zo op een passende wijze blijvend worden bediend.

 

bottom of page